Spektakularan koncert mega rock benda Prljavo kazalište na Gradskoj otoci Bihać

Home

Spektakularan koncert mega rock benda Prljavo kazalište na Gradskoj otoci Bihać


U želji da ispunimo Vaša profesionalna očekivanja, dignemo za stepenicu više muzičku ponud  regate, d.o.o. Stage Art  i  J.P.  Nacionalni  park "Una"  u  sklopu  projekta  45. Internacionalna turistička Una regata, kao prvi adut muzičkog dijela regate  nudi  koncert  regionalno popularnog benda Prljavo kazalište!

Ovaj spektakularni koncert održat će se 28. jula 2017. godine, treći dan manifestacije, na Gradskoj otoci Bihać.Nakon prošle godine, kada je na stadionu NK Jedinstvo održan koncert grupe Bijelo dugme, ove godine  se nastavlja uzlazna putanja Una regate u novom ruhu.

U uvodu napominjemo  da je grupa Prljavo kazalište osnovana 1977. godine, što znači da obilježava 40 godina postojanja u kom periodu je izdalo 14 albuma sa dodatnih 8 koncertnih albuma i 6 kompilacija, stotine spotova i hiljade koncerata!

Sve navedeno je debeo razlog da tako velikom i popularnom bendu cijele regije i bivše EX YU muzičke scene ponudimo da održi spektakularan  koncert  na 45. Internacionalnoj turističkoj Una regati.

Prljavo kazalište pokazalo je  svoju veličinu i razlog zašto su 40 godina na sceni  i oduševljeno prihvatili ponudu da nakon mnogo godina održi koncert u gradu na Uni.

Bend zbog kojeg se dolazi na koncert, na Una regatu, bend koji okuplja sve generacije, pjeva o ljubavi u želji da zabavu pretvori u bajku..

Nesumnjivo je da će slapovi prelijepe Une kroz etape koje prolazi Una regata omamiti i one koji su skeptični prema ljepotici, a noć začiniti note rock hitova grupe Prljavo kazalište.

45. Internacionalna Una regata se polako, ali sigurno vraća na stare staze gdje je sportski turizam osnova   ugođaja boravka na talasima i vodopadima najljepše rijeke na svijetu, ali uz note sve će se pretvoriti u bajku.

Veliki koncertni ugođaj i do sada neviđena tehnika na našem području sigurno su dovoljan adut kome je garancija najbolja firma u svom poslu - d.o.o.Stage Art. Već su mnogi rezervirali svoja mjesta u čamcima i   hotelima, da li ste  i Vi?

Pogledajte raspored i uskladite jer se ova fešta ne propušta!

Mnogo nagrada bit će dodijeljeno to veče, mnogo zanimljivih sadržaja koji će biti dio programa, kao i drugi gosti koji će biti otkriveni u narednom periodu.

Ova godina donosi svježinu u organizaciji, a program za ostale etape od otvaranja u Martin Brodu do Bosanske Krupe otkrit će se ovih dana putem press konferencija, obavijesti pa i nagradnih igara; iz tog razloga se što prije priključite  45. Una regati  jer učešće na istoj, na svim etapama, omogućava da budete na koncertu jer je koncert uvršten u cijenu kompletne etape.

Završnica 45. Internacionalne turističke Una regate završava u Bosanskoj Krupi, lokacija male Ade uz dodjele nagrada, priznanja, održava se i koncert Amela Ćurića sa bendom.

Pozivamo medijske kuće da se uključe u promociju jedinstvene 45. Internacionalne Una regate u Bosni i Hercegovini, odnosno regionu, da istu dignemo organizacijski do savršenstva zbog nas samih, naše djece, a posebno onih koji su napravili tradiciju prije toliko godina. Kad se vjeruje u nešto što će dovesti hiljade ljudi u BiH, Krajinu  i  Bihać, Cazin i Bosansku Krupu, općine koje su dio etapa Una regate, onda i rezultat neće izostati. Pozivamo privredne subjekte da se pridruže ovoj manifestaciji jer sportski turizam koliko god je  u povoju, naša  je budućnost, a turisti i gosti će  osjetiti toplinu domaćinstva i u veletrgovini i na benzinskoj pumpi, restoranu, hotelu, ulici, te produžiti boravak na našem dijelu prelijepe nam zemlje.

Grupa Prljavo kazalište priprema muzički spektakl, a mi nudimo sportski i organizacijski ugođaj da na evropski i svjetski način prenesemo svijetlu budućnost našeg kraja kroz turizam.

Ulaznice u prodaji za ovaj spektakl pronaći ćete na već standardnim mjestima  već od  1. jula 2017. godine (sve objavljeno na FB profilu J.P.N.P. Una i FB Stage Art Stage Art), a kotizacije i prijave  za 45. Internacionalnu Una regatu možete izvršiti svaki dan u J.P. Nacionalni park Una, kao i sve informacije na stranici i FB profilu.

Ukoliko nemate vlastiti čamac, a želite biti učestovati na Una regati, mnoge su registrirane agencije koje nude da za vas preuzmu organizaciju. Imate ekipu ili se želite pridružiti nekoj ekipi, preporučujemo da se javite na neke od slijedećih adresa:

1. Una Aqua centar, +387 61 604 313; info@una-aqua.com

2. Una RC Kiro rafting, +387 37 361 110; +387 61 192 338, extreme@una-kiro-rafting.com

3. Una regata Sport Bijeli, +387 61 100 790; +387 61 138 853; raftbeli@bih.net.ba

4. Green river, rafting centar, +385 91 181 1819; info@unarafting.com

5. Rafting centar Discover Bihać, +387 62 229 259, +387 61 149 799; info@discoverbihac.ba

6. Una Aquarius Diving and Rafting Centre, +387 61 034 326, info@una-aquarius.com

7. Una Unique , +387 61 444-532, una-unique-rafting@hotmail.com

8. HUT Aduna, +387 37 221 431, info@aduna.ba

(d.o.o. Stage Art)

Tagovi
Topic
Objavio: Wed, 19/07/2017 - 17:50

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top