fbpx Stil Audrey Hepburn se vraća u modu

Stil Audrey Hepburn se vraća u modu

Home

Stil Audrey Hepburn se vraća u modu


Gležnjače, cipele, sandale – sve mogu imati mačkaste pete. "Kitten" petice su ponovno u modi, vraćaju se na velika vrata. One nisu ekstra fensi, u njima se nećete osjećati kao da ste sišle s modne piste, ali ćete moći hodati satima i kilometrima.

To su cipele koje su nešto između ravnih, npr. balerinki i ultra seksi klasičnih štikli. Imaju petu od 3.5 do 4.75 cm i popularizirala ih je Audrey Hepburn. Ta megazvijezda 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća, dobila je Oscara za najbolju glumu u filmu Praznik u Rimu, a proslavila se Doručkom kod Tiffanyja. I danas ju smatramo jednom od najvećih glumica Hollywooda.


Nakon nje, ovaj model su furale Theresa May, Rachael Butler, Maria Kearns i Michelle Obama. Možemo se složiti da sve dame imaju dobar ukus, pa razmislite još jednom prije nego ih "osudite zbog ružnoće".

Možda nisu ni tako privlačne (na prvi pogled) kao cipele s visokom petom, ne izdužuju noge i ne definiraju listove, no sigurno je da će vam stopala biti zahvalna.


Mogu biti zaobljene, na špicu, ukrašene s detaljima ili bez njih, raznih boja i materijala... U pravilu su tankih i pomalo uvučenih peta.
Idealan su odabir za maturalnu zabavu ili nekakvu drugu svečanu prigodu. Bile su in i ovu zimsku sezonu – naši dućani bili su prepuni gležnjača i nosile su se sa svim komadima odjeće – od skinny traperica do haljina.

Nama se ne čine kao loš odabir, ali ipak pitamo vas za mišljenje.

(izvor: teen385.com)

Objavio: Čet, 20/04/2017 - 21:10

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top