Zagreb: Stotine učenika slave na otvorenom

sava

Stotine učenika izašlo je iz svojih soba u studentskom domu “Stjepan Radić” u Zagrebu i okupilo se vani i slavilo život.

Slike ispred studentskog doma u glavnom gradu Hrvatske pokazuju kako su se stotine mladih zabavljale uz alkohol i glasnu glazbu.

Takve su slike zapravo uobičajene i uobičajene ispred rijeke Save, ali u vrijeme pandemije to je neodgovorno i svi su studenti prekršili trenutne mjere Corone.

Studenti slave ovu zabavu na društvenim mrežama: „ Ove mjere Corone su stvarno dobre “, „ Ne pitajte, bilo je zabavno “, „ Idemo li i sutra? "," Ponosan što sam bio dio toga ".

Zabava se dogodila iza 22 sata. Policija je došla oko 22:20: " Došli smo tamo, vidjeli građane i upozorili ih da moraju poštivati ​​mjere ". Nakon toga ljudi su se vratili u spavaonicu.

Stanovnik studentskog doma rekao je za RTL kako takvi skupovi u posljednje vrijeme nisu rijetkost. Rekla je da se " doslovno svaki dan " održavaju sastanci u kampusu, nakon čega studenti odlaze u Mladost ispred kampusa ili se okupljaju na parkiralištu pored poznate kavane Roko.

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO