fbpx Tragičan slučaj: U Sloveniji nekoliko pit bula do smrti izgrizlo ženu

Tragičan slučaj: U Sloveniji nekoliko pit bula do smrti izgrizlo ženu

Home

Tragičan slučaj: U Sloveniji nekoliko pit bula do smrti izgrizlo ženu


Slovenska policija potvrdila je u četvrtak tragičan slučaj u kojemu je 71-godišnjakinja u selu Mavrln kod Črnomelja na jugu zemlje umrla nakon što ju je napalo više pit bula čijim se uzgojem bavi njen 40-godišnji sin s kojim je živjela.

Da se u kući nešto čudno događa prvi su u srijedu ujutro primijetili susjedi, a kad su došli do nastambe u kojoj su bili psi, primijetili su da oni nešto vuku, te su pse otjerali kolcima, nakon čega su pozvali policiju i hitnu službu.

Žena je kasnije umrla u bolnici u Novom Mestu od posljedica teških ugriza i krvarenja.

Napad pasa za sada se tretira kao događaj, a ne kazneno djelo, no njen sin sumnjiči se za kazneno djelo mučenje životinja, te se istraga nastavlja, naveli su u policiji Novo Mesto.

Od 13 zatečenih pit bula, za tri je odlukom inspekcije određena eutanazija, dok će ostali biti smješteni u azil za napuštene životinje.

Susjedi pokojnice tvrde da je njen sin za sebe i druge vlasnike ponekad u malom prostoru površine 12 kvadratnih metara znao imati i do 30 pit bula i drugih vrsta pasa koje je prodavao, a kod njega su životinje znali držati i drugi koji se bave njihovim uzgojem.

 

(Izvor: Radiosarajevo)

Tagovi
Objavio: Wed, 13/09/2017 - 18:45

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top