Tuča u prostorijama SDS-a u Bijeljini, policija reagovala i privela nekoliko osoba

asd
Prema saopštenju iz Gradskog odbora SDS ,nemili događaj‘‘ su izazvale dvije ,,osobe u alkoholisanom stanju‘

Prema provjerenim saznanjima iz PU Bijeljina sinoć je u prostorijama bijeljinskog SDS došlo do fizičkog obračuna više lica. Policija je nakon intervencije uhapsila jednog učesnika koji je , kako je navedeno u izvještaju učestvovao u ,,obračunu'', dok će protiv ostalih lica biti pokrenut postupak zbog ,,narušavanja javnog reda i mira''.

U tuči su učestvovali T.S. i M.M. iz Kojčinovca koji su se sukobili sa M.D. iz Bijeljine. Lica T.S. i M.M. su ušli i u verbalni sukob sa licima P.M. i P.M. iz Donjeg Dragaljevca, članovima SDS Bijeljina, saznaje portal Dešavanja u Bijeljini.

Policijsku upravu Bijeljina je o tuči u prostorijama SDS  izvjestilo nepoznato lice jutros u dvadeset minuta nakon ponoći.  Nakon izlaska na teren, policajci su u 1.20 časova lišili slobode lice T.S. koje je imalo 1,55 promila alkohola u krvi.

Prema saopštenju iz Gradskog odbora SDS ,nemili događaj'' su izazvale dvije ,,osobe u alkoholisanom stanju'' koje su ,,nasrnule na aktiviste koji su pripremali propagandni materijal''.

U saopštenju nema podataka o tome da li su i koja od navedenih lica članovi ili simpatizeri SDS niti o tome šta je uzrok ,,obračuna''.

- Obavještavamo članove SDS-a i građane Bijeljine da se sinoć u prostorijama naše stranke dogodio nemili događaj.
Poslije tribine u prostorije naše stranke su došle dvije mlade osobe u vidno alkoholisanom stanju i nasrnule na naše aktiviste koji su pripremali propagandni materijal.

Obavještena je policija, koja je ubrzo došla i privela osobe koje su izazvale incident.  Zahvaljujemo se policiji na profesionalnoj i brzoj intervenciji, kaže se u saopštenju SDS prenosi portal DesavanjauBijeljini.