U protekla 24h na području USK u 12 saobraćajnih nezgoda čak 12 povrijeđenih

Home

U protekla 24h na području USK u 12 saobraćajnih nezgoda čak 12 povrijeđenih

Na području USK-a u protekla 24 sata dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri lica zadobila teške tjelesne povrede i osam lica zadobila lakše tjelesne povrede.

Jučer se u kasnim poslijepodnevnim satima u Bihaću se desila teška saobraćajna nesreća u kojoj je, prema prvim informacijama, povrijeđeno šest osoba.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu M-4.2, u Jablanskoj ulici na ulazu u Bihać, ispred trgovačkog centra Ilma. Kako su nam kazali u MUP-u USK, u nesreći su učestvovala dva putnička vozila, a povrijeđeno je više osoba.

“Prema prvim informacijama povrijeđeno je šest osoba, među njima i jedan pješak. Svi su prebačeni u Kantonalnu bolnicu ‘Dr.Irfan Ljubijankić’ gdje im se utvrđuje stepen povreda”, kazala je za medije Snežana Galić, glasnogovornica MUP-a USK.

Prema navodima istog izvora, u oba automobila se nalazilo nekoliko osoba, a jedno vozilo je nakon nesreće udarilo u obližnji kiosk.

Saobraćajne nesreće:

  • Bihać - 4 saobraćajne nezgode ( 4 lica zadobila TTP i 4 lica LTP)

  • Cazin - 4 saobraćajne nezgode

  • Ključ- 1 saobraćajna nezgoda
  • Velika Kladuša - 3 saobraćajne nezgode ( 4 lica zadobila LTP)

 

Javni red i mir narušen je 4 puta, a policijski službenici su intervenisali te protiv počinioca poduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

  • Bihać - 1 narušavanje-„ Prosjačenje“
  • Sanski Most - 2 narušavanja- „Naročito drsko ponašanje“ Drsko ponašanje i fizički napad“
  • Velika Kladuša - 1 narušavanje – „Drsko ponašanje“

 

 

Tagovi
Topic
Objavito: Tue, 08/22/2017 - 19:30

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top