Ubica roditelja na drogu trošio i do 270 KM dnevno!

Home

Ubica roditelja na drogu trošio i do 270 KM dnevno!


Policija u Šibeniku počela je novu istragu kako bi utvrdila koja su lica prodavala drogu devetnaestogodišnjem Tinu Šunjergi, osumnjičenom za ubistvo svojih roditelja u Velikoj Čistoj kod Vodica.

Prema nekim saznanjima, mladić je na drogu dnevno trošio i do 135 eura (oko 270 KM). Viđan je i na zadarskom području gdje ga je narkoticima snabdijevao jedan poznati dilerski par.

“Šunjergin ujak, inače policajac, obavijestio je njegove roditelje da se njihov sin kreće u sumnjivom društvu i da ima probleme sa drogom”, prenose hrvatski mediji.

Policija će analizirati sve njegove kontakte mobilnim telefonom i na društvenim mrežama, te prijetnje upućene ujaku i sestrični nakon što su njegovim roditeljima prenijeli svoja saznanja o Tinovu konzumiranju droge.

Dođe li do korisnih saznanja, očekuje se da će policija zatražiti od istražnog sudije da na tu temu razgovaraju sa okrivljenim mladićem.

Šunjega je u subotu iz pištolja prvo ubio svoju majku, a nekoliko časova kasnije i oca, policijskog specijalca.

Uhapšen je u Tribunju, kod Šibenika. Prilikom hapšenja pokušao je da pobjegne, ali su ga policajci u tome spriječili ispalivši nekoliko hitaca u automobilsku gumu na njegovom vozilu. Šunjerga je na saslušanju pred Državnim tužilaštvom u Šibeniku priznao ubistva.

 

 

(Izvor: Srna)

Tagovi
Objavio: Čet, 30/03/2017 - 11:15

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top