Ulica Saliha Mušanovića u Bihaću: 104 potpisnika peticije neće dozvoliti “krpljenje” ulice koje je planirano za sutra?

Home

Ulica Saliha Mušanovića u Bihaću: 104 potpisnika peticije neće dozvoliti “krpljenje” ulice koje je planirano za sutra?

Prije nekoliko dana smo objavili priču o nazadovoljstvu mještana Ulice Saliha Mušanovića, koji su najavili potpisivanje peticije kako bi i na taj način skrenuli pažnju gradskim vlastima da način na koji izvode radove nije nešto što je prihvatljivo mještanima ove ulice.

104 mještana su potpisali peticiju i predali gradonačelniku i direktorici Zavoda za prstorono uređenje, a prema njihovim riječima, prije desetak dana su “asfaltirali” trotoare, baš onako kako su i očekivali, nekvalitetno i ne žele da na takav način nastave sa ulicom. Posebno žele istaći ignorantski odnos gradonačelnika Fazlića i direktorice Zavoda za prostorno uređenje Osmanović Edine, koji su najavili asfaltiranje ceste za sutra.

Mještani su spremni izići na ulicu sutra, kako ne bi dozvolili “krpanje” ulice kako su vlasti zamislile. Naglašavaju da je ova ulica prije KFW projekta bila jedna od kvalitetnijih ulica u Bihaću.

U prilogu su nam dostavili fotografije peticije sa potpisima, kao i slike asfaltiranja trotoara od prije desetak dana, a već nakon deset dana raspada se napravljeno.

 

(Izvor: USN)

Tagovi
Topic
Objavito: Wed, 06/21/2017 - 15:39

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top