Velika Kladuša: Asfalt koji su čekali preko godinu dana izdržao cijelih 15 dana! (FOTO)

Home

Velika Kladuša: Asfalt koji su čekali preko godinu dana izdržao cijelih 15 dana! (FOTO)


Građani Velike Kladuše su više od godinu dana čekali asfaltiranje raskopane ulice „Zuhdije Žalića“, koja je ujedno i glavni ulaz u grad, a kada su to napokon dočekali, brzo su saznali da to i nije baš kvalitetno odrađeno...

O tome koliko su građani Velike Kladuše bili ogorčeni činjenicom da se na asfaltiranje glavnog ulaza u grad čekalo više od godinu dana ne treba ni pisati, posebno kada uzmemo u obzir one koji žive i rade u toj ulici i koji su cijelo ovo vrijeme bili izloženi konstantnoj prašini i velikim poslovnim gubicima.

Prije petnaest dana je konačno osvanuo taj dan kada je asfaltirana ulica “Zuhdije Žalića”.

Kao što možete vidjeti na slikama, još ni linije nisu iscrtali na cesti, a već danas imamo priliku da vidimo kvalitetu asfalta na djelu.

asfalt-Kladusa

U sredini ceste nema ni linije, a asfalt je već propao

Hoće li uslijediti rezanje i krpanje asfalta tj. udarne rupe koja je nastala pa ćemo opet imati “krpani asfalt” ili će se jedna dionica puta sanirati, uskoro ćemo saznati.

Ko će koga kriviti za ovakve propuste ostaje nam da vidimo, ali ono što je sigurno jeste da ovakav asfalt ne ispunjava ni minimalne uslove po kojim je plaćen i po kojim je trebao biti urađen.

 

(Izvor: vkportal.ba)

Topic
Objavio: Čet, 14/09/2017 - 18:46

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top