(VIDEO) FINALNO VEČE: Može li talentirana Ilma Gutić do pobjede u "Genijalcima"?

Home

(VIDEO) FINALNO VEČE: Može li talentirana Ilma Gutić do pobjede u "Genijalcima"?


Mlada bh. muzička zvjezdica Ilma Gutić dio je zabavno-muzičke emisije “Genijalci” na TV Hayat, u kojoj se talentirana djeca do 16 godina predstavljaju pjevanjem, sviranjem ili glumom.

Večeras će se održati veliko finale, a među mladim genijalcima koji se bore za pobjedu je i talentirana Ilma, koju nazivaju bh. slavujem. 

Ova 14-godišnja djevojčica svoje prve muzičke korake napravila je u osnovnoj muzičkoj školi u Zvorniku na odsjeku klavir. Trenutno je učenica muzičke škole u Tuzli, gdje živi posljednje dvije godine, odlična je učenica i predstavljala je svoju školu na kantonalnom i općinskom takmičenju iz historije.

Ilma svojim prelijepim glasom oduševljava sve koji je čuju, a nastupala je na mnogim međunarodnim festivalima u klasičnoj muzici, a prošle godine i na "Pinkovim zvezdicama".

Do sada je uspješno prošla sve krugove "Genijalaca" te otvorila vrata velikog finala koje možete pratiti večeras od 20 sati. 

Nažalost, promijenjena je odluka o odlučivanju o pobjedniku putem televotinga, pa će odluku donijeti tročlani žiri. Međutim, Ilma je definitivno najbolja od najboljih bez obzira na večerašnji ishod obzirom da je na scenu donijela nešto novo i drugačije. Pored njenog glasa, ova djevojčica je pokazala i jedinstveni stil, koji je krasio njene nastupe. Svaki put je bila genijalna i kompletna gdje je žiri u više navrata govorio da je ona "potpuni paketić" i već formiran pjevač

Redakcija portala Cazin.NET joj želi puno sreće večeras, a do početka finala se podsjetimo kako je izgledao njen nastup u prošlom krugu: (M. Selimović/Cazin.NET)

Tagovi
Objavio: Pet, 14/04/2017 - 13:36

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top