(VIDEO) STRAVIČNO: Elez zaklao suprugu Satku, pa se objesio o drvo duda

Home

(VIDEO) STRAVIČNO: Elez zaklao suprugu Satku, pa se objesio o drvo duda


“Oko 10sati i 20 minuta nam je prijavljeno da se u porodičnoj kući Bišanovića u ulici Raje Baničića u Bijeljini nalaze dva beživotna tijela.

To nam je prijavio jedna od komšija koji se bavi uzgojem rasada”, izjavio je za BN televiziju Aleksandar Radan, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini, koji je obavio uviđaj na mjestu tragedije.

„Na licu mjesta zatekli smo tijelo obješeno o drvo duda u dvorištu porodične kuće, a zatim smo utvrdili da je to Elez Bišanović rođen 16.7.1947. godine u Bijeljini. U kući Bišanovića zatekli smo i tijelo Satke Bišanović, rođene 25.7.1954. u Bijeljini. Tijelo je zatečeno u veoma lošem stanju, obliveno krvlju pretežno u predjelu glave i vrata. Daljim pregledom na licu mjesta našli smo nož kojim je najvjerovatnije žena ubijena, ubodom u predjelu vrata sa desne strane. Tragovi krvi su bili po okolnim zidovima i stvarima“, prepričao je tužilac Radan.

„Na tijelu muškarca nema nikakvih tragova povreda osim tragova karakterističnih za vješanje, a po rukama i tijelu pronađeni su tragovi krvi. Sa velikom vjerovatnoćom pretpostavljamo da su to tragovi krvi njegove supruge i da je on ubio suprugu, a zatim se objesio. Nijedan trag ne ukazuje na prisustvo trećeg lica u ovom događaju“, rekao je tužilac Radan za BN televiziju.

Sve će biti sasvim jasno nakon obavljene DNK-a analize pronađene krvi.  Naređena je i obdukcija oba tijela, a tačni uzroci smrti bit će poznati nakon obdukcije.

Elez i Satka Bišanović imaju četvoro djece, dvije kćerke i dva sina koji žive u Bijeljini i koji treba da daju izjave u Tužilaštvu o odnosima svojih roditelja.

„Mi za sada imamo informaciju da su supružnici Bišanović živjeli u lošim bračnim odnosima i da su imali nesuglasica“, rekao je Radan za BN televiziju.

 

(IZVOR: BN TV)

Tagovi
Objavio: Pon, 08/05/2017 - 08:54

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top