Zločin u Srbiji: Silovao i ubio 16-godišnjakinju, pa u krvavom pohodu nožem ranio tri osobe

sa

Srbiju je jučer potresao strašan zločin u kojem je osumnjičeni I. S. (37) najprije silovao i ubio 16-godišnjakinju i njeno tijelo ostavio pored pruge, a potom otišao do njene porodične kuće gdje je nožem pokušao da ubije i njenu familiju, majku, ujaka i baku.

Oni su hospitalizovani i utvrđuje im se stepen povreda. Osumnjičenom je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Mlađa sestra tragično ubijene devojčice rekla je za SD.RS:

“Jutros on je došao kod nas oko 10 ili 11, ja sam tada bila kod kuće. Išli smo do prodavnice moj brat, ja i sestra koja je ubijena i on nas je odvezao do prodavnice. Rekao je da treba da kupi neke baterije za njega, a potom je odvezao moju sestru jedno 2 ili 3 km odavde i počeo da je ubija, nakon čega je došao kući i napao moju babu to jest moju mamu prvo”, rekla je djevojčica kroz suze.

Djevojčica je potom naglasila kako je majka pokušala da spriječi osumnjičenog da napadne djecu i zadobila povrede.

“Nakon toga je napao moju babu koja je spavala, pa mog ujaka i onda je počeo da juri djecu.

Djeca su se sakrila ispod kreveta, a ja sam počela da trčim ka babi i počeo je mene da juri sa nožem pa sam ja onda pala. Mene je hteo isto da ubije i on je bio blizu mene. Potom je sjeo u auto i pokušao je da me udari autom, ali sam uspjela da pobegnem”

Djevojčica je tada rekla da su pozvali Hitnu pomoć i policiju.

“Ostali su bili dobro, ali babi je zabio nož u glavu, možda neće da preživi kada bude čula to za moju sestru”, naglasila je na kraju kroz jecaj djevojčica.