Dejana Živković: "Da se ne lažemo, važno je da muškarac ima para!" (VIDEO)

dejana
Manekenka Dejana Živković odgovarala je na pitanja Instagram pratilaca i otkrila brojne zanimljivosti o sebi. Otkrila je da je za njenu liniju zaslužan i trener koji radi s fudbalalerima, da praktikuje meditaciju, ali i da nije imala dečka dve godine!

Naravno, pratioce je najviše zanimalo da li je slobodna, kakvog muškarca traži, ali i da li bi se udala za njih.

Dejana je otkrila da "nije zaljubljive prirode - ako se brzo zaljubim, brzo se i odljubim"

"Nije lako do mog srca, baš mora poseban i drugačiji da bude i da se mnooogo trudi".

Ljubav na prvi pogled je...

"Glupost! Privlačnost da, ali daleko od ljubavi. Ljubav se gradi".

Dejana je morala da kaže i šta je za nju lepa i zdrava veza, i tada je napisala: "Ni ne sećam se, nisam imala dečka dve godine, ali poverenje, razumevanje, poštovanje, sloga, briga, strast i ljubav na prvom mestu":

Manekenka je potom rekla da ne bi opisivala idealnog muškarca jer: "Svaki put kada bih rekla nikako nizak - došao bi nizak, kada bih rekla nikako plav - došao plav, kada bih rekla nikako glup - došao bi glup, tako da je moj tip muškarca muškarac koji me voli, poštuje, mazi, pazi...".

A, da li taj muškarac mora da ima para?

"Da, slagala bih kada bih drugačije rekla. Da bi mogao da prati moj način života i da prvenstveno bude zadovoljan sobom, a ne da ima kompleks od mene. Ja svakako radim na sebi i svom uspehu. Ali, da mi finansijska situacija kod njega igra glavnu ulogu, već bih bila udata i to ne jednom, nego pet puta!".

Pogledajte šta je Dejana rekla MONDU:

Izvor: