Mirza Selimović o svojoj dugogodišnjoj djevojci Jeleni: Zbog nje sam ovdje gdje jesam

r
Mirza Selimović je u novom intervjuu otkrio kako je upoznao svoju djevojku, manekenku Jelenu Knežić s kojom je u vezi skoro 10 godina.

"Bez nje bi sve bilo drugačije. Možda bih ja našao neki svoj put, ali mi je ona mnogo pomogla. Ja volim to da istaknem. Kako god to nekome zvučalo, zbog nje sam postao bolji i zbog nje sam ovdje gdje jesam, jer je ona mene uvijek gurala naprijed i nikada mi nije stajala na putu ka uspjehu", naveo je.

Također je naveo da Jelena nije ljubomorna te otkrio šta mu je savjetovala.

"Čak je bilo situacija da se vratim sa svirke i pokazujem joj fotografije, a ona je tražila da više koketiram s publikom. Mislim, koja bi to djevojka rekla svom momku?", ispričao je.

Dalje je naveo kako prije Jelene nije bio u dugim vezama. Njihov susret u Novom Sadu je promijenio sve.

"Nisam imao običaj da prvi prilazim djevojkama, jer se nekako namještalo da one meni prve prilaze. Međutim, njoj sam prišao pun sebe, misleći da me prepoznaje kao pobjednika jednog takmičenja, ali ona nije imala pojma ko sam ja. To je meni bilo super i to me je kupilo u neku ruku. Naravno, zadržao me karakter i sve što ide nakon toga. Trudim se da jako malo pričam o privatnom životu, jer ona nije javna ličnost i taj dio privatnosti želim da ostavim samo za nas", kazao je.