TV voditelju u emisiji uživo puknule hlače: Sad je u najboljoj formi života

.
DO PANDEMIJE covida-19 televizijski voditelj Elex Michaelson bio je vrlo aktivan. Trenirao je nekoliko puta tjedno, trčao, vikendima igrao košarku. Koronavirus sve je to zaustavio. Teretane su se zatvorile i sve je stalo. Bio je više pod stresom, počeo je jesti i debljati se.

Udebljao sam se 12 kilograma u godinu dana. Odijelo mi više nije pristajalo, bilo je sve teže držati dugme sakoa zakopčanim za vrijeme vođenja emisija", ispričao je Michaelson.

A onda se tijekom jedne emisije okrenuo u krivom smjeru i puknule su mu hlače na stražnjici. Srećom, sjedio je pa nije cijeli Los Angeles vidio kakvo donje rublje nosi. Međutim, tada je shvatio da je vrijeme za promjenu.

 

"Počeo sam raditi s trenerom. Uključio me u program treninga snage, a išao sam i na HIIT. Oba programa temelje se na dugoročnim promjenama, postepenom uspjehu i ne daju rezultate odmah. Prestao sam piti alkohol i s prijateljima se počeo nalaziti u šetnjama, umjesto na ručkovima", kaže.

Od prosinca 2020. skinuo je 12 kilograma. Snažniji je, a ponovo se može uvući u staro odijelo. 

"Prvi put sam se osjećao ugodno kad sam na plaži skinuo majicu, znajući da će me fotografirati", tvrdi.

 

Godinama je sudjelovao u triatlonu, a ove godine je tijekom natjecanja u Malibuu ostvario i svoj osobni rekord.

"Ako ste početnik, moj savjet je da pronađete pristup koji djeluje za vas i da ga se držite. Polako napredujte i osvajajte utrku. Rezultat ne treba biti brz, morate promijeniti životni stil", preporučuje.

Izvor: