Will Smith snimao pregled pa ostao šokiran nalazom: 'Nisam mislio da će se ovo dogoditi'

Submitted by Selima on Pet, 08/11/2019 - 21:18
Objavu je započeo u šaljivom tonu te nije ni pomislio da će se ubrzo morati suočiti s lošim vijestima.

Mnogima omiljeni glumac Will Smith na svom je Instagramu objavio snimku s kolonoskopije želeći tako podići svjesnost o važnosti preventivnih pregleda. Objavu je započeo u šaljivom tonu te nije ni pomislio da će se ubrzo morati suočiti s lošim vijestima.

- Kažu da ne možeš doći do 50 milijuna pratitelja na Instagramu bez pokazivanja guzice. Evo me, radim kolonoskopiju zbog toga - poručio je glumac koji je na svom YouTube kanalu objavio i cijeli vlog u trajanju od gotovo 18 minuta u kojem detaljno opisuje pripreme za pregled. Otkrio je tako i da ga je na pregled crijeva poslao liječnik Al Stanford jer je prešao pedesetu.

No, rezultati pregleda Smitha su šokirali. Nakon što su stigli nalazi otkriven mu je polip za kojeg se daljnjom analizom ispostavilo da je maligno tkivo koje je imalo šanse čak 95% da se pretvori u tumor. Srećom, polip mu je odmah odstranjen, a Will je svojim primjerom svima odlučio biti uzor kada je riječ o brizi za vlastito zdravlje.

- 2019. je godina. Moramo paziti na zdravlje. Postoji određeni sram, ali to morate učiniti", istakao je glumac. Dodao je i kako su ga nalazi i samog šokirali. - Mislio sam da će biti zabavno snimiti ovaj vlog. Nisam znao da će se pojaviti polip - priznao je glumac.

 

Topic