Bezobrazluk Zlatana je prešao sve granice: Ibrahimović namjerno udario Azpilicuetu, pa glumio žrtvu

asd
Reprezentacija Švedske poražena je sinoć u gostima protiv Španije sa 1:0 i nije uspjela direktno da se plasira na Svjetsko prvenstvo.

Šveđanima je sinoć u Sevilli trebala pobjeda protiv Crvene furije kako bi preuzeli prvu poziciju i direktno otišli u Katar, ali na kraju se to nije desilo.

Španija je uspjela pred svojim navijačima da slavi sa 1:0 i osigura plasman na Mundijal, dok selekciju Švedske očekuje u martu borba u baražu.

Šveđani su se sinoć borili koliko su mogli da pokušaju iznenaditi Špance, a u finišu meča šansu je dobio i Zlatan Ibrahimović koji nije uspio ozbiljnije da zaprijeti Crvenoj furiji.

Ipak, Ibrahimović se našao u centru pažnje javnosti zbog svog bezobraznog poteza kada je namjerno udario Cesara Azpilicuetu, a onda je pokušao da odglumi da je on u svemu tome bio žrtva.

Sve to dešavalo se u finišu utakmice i Ibrahimović je zasluženo dobio žuti karton, a mnogi vjeruju da je zbog tog poteza čak zaslužio isključenje.

Ibrahimović je očito zaboravio da sudije sada imaju VAR i da se takve stvari više ne mogu raditi i pokušavati na takav način dobiti prekršaj ili penal.