Bivši reprezentativac BiH teško bolestan: Pred Zmajem je najvažnija utakmica u životu

.

Pred nekadašnjim reprezentativcem BiH Mladenom Bartolovićem je najvažnija utakmica u životu.

“Salpingidis iz Zavidovića” je svojevremeno na 17 utakmica oblačio dres reprezentacije BiH, najveći trag ostavio je u HNL-u, a danas svi žele da se što prije vrati normalnom životu.

Naime, 44-godišnji Bartolović ima tešku bolest i trenutno je pred njim životna borba, a uz njega su stali svi. Prijatelji, bivši saigrači, pa i navijači Cibalije gdje je po završetku karijere radio i kao trener.

– Sve znam, od prvog dana pratim njegovu zdravstvenu situaciju, Mladen ima tešku bolest, a njegov brat dogovorio je operaciju u zagrebačkom Merkuru kod najkvalitetnijih evropskih i svjetskih stručnjaka u tom pogledu. Čuo sam se s njim prije operacije, poslao mu poruku, puno se i naplakao razgovarajući s njegovim bratom – priča za 24sata.hr legendarni trener Mile Petković, pa dodaje:

– Ma ja vam na “malog” Bartola gledam kao na svoje dijete, a roditeljima je najgore kada mu djeca imaju problema sa zdravljem. Kažem, poslao sam mu poruku, Bartol je već pobijedio u puno ozbiljnih utakmica, pobijedit će on i u ovoj priči. Ma svi me zovu proteklih dana, javili su mi se i Jakirović, Brkljača, pa čak me i Sertić zvao iz Saudijske Arabije, svi ga vole i obožavaju.

Navijači Cibalije su mu poslali poruku: “Bartole, pobjeđivao si ti i puno veće frajere, ne sumnjamo da ćeš predriblati i ovoga”.

– Stvarno lijepa gesta, svaka im čast. Mladen je stvarno izvrstan dečko, nije niti pio niti pušio, ali niko ne može znati što u životu donosi sutra. Srećom, uz sebe ima sjajne ljude, rekao je, između ostalog, Petković.