Brazilcu koji je savladao Deliju krili da je ostao bez oca, tužne scene i suze u ringu

.
Brazilski MMA borac Bruno Cappelozza savladao je Antu Deliju u finalu PFL turnira, a nakon borbe saznao je da mu je otac preminuo

Hrvat je danas bio na pragu pobjede nokautom u drugoj rundi i dijelile su ga sekunde od miliona dolara u trenucima kada je sudija planirao donijeti odluku o prekidu borbe.

U nastavku borbe Cappelozza je bio bolji borac, a nakon što je zvono označilo kraj borbe i samom Deliji je bilo jasno da je izgubio.

 

Nakon meča borci su se časno pozdravili i izgrlili, ali je nakon borbe Brazilac dobio užasne vijesti. Naime, saznao je da mu je otac preminuo.

Cappelozza je ostao bez oca u nedjelju, ali su mu to krili kako bi bio fokusiran na borbu. Tokom pobjedničkog govora porodica mu se javila iz Brazila, a borac se nije mogao suzdržati od suza.

"Dan koji je najsretniji, ali i najtužniji u mom životu. Nisam znao da sam izgubio svog najvećeg životnog prijatelja. Volim te više od života i hvala ti na svemu, hvala ti što si me naučio da budem čovjek. Ovaj pojas je za tebe, stari", rekao je Cappelozza putem Twittera.