Povratak Mekregora: VIP paketi dostižu nevjerovatne cijene

ć

Ulaznice za dugo očekivani povratak Konora Mekgregora (Conor McGregor) u UFC-u protiv Majkla Čendlera (Michaela Chandlera) bit će puštene u prodaju ovog petka.

Cijene nevjerovatno visoke
VIP paketi za UFC 303 već se nalaze u prodaji, ali po nevjerovatno visokim cijenama. Naime, paketi koji se prodaju od strane UFC-a imaju početnu cijenu od 12.000 dolara po osobi i idu čak do 18.500 dolara.

Ovi aranžmani uključuju i neke dodatne sadržaje poput mogućnosti ulaska u oktagon poslije borbe, rezervisano sjedište na ceremoniji vaganja dan prije borbe i prijem nakon vaganja.

Svi čekaju povratak Irske zvijezde
Mekgregor nije ulazio u oktagon još od strašne povrede noge koju je pretrpio protiv Dastina Porijea (Dustin Poirier), u julu 2021. godine.Konor će se vratiti u oktagon u Las Vegasu 29. juna kako bi se suprotstavio bivšem trostrukom šampionu Bellatora u lakoj kategoriji, Čendleru.

U međuvremenu, trener Mekregora je rekao da on izgleda sjajno na treninzima pred njegov povratak u UFC.

- Izgleda super sjajno. Postoje borci koji kada se ne bore redovno ... to im počinje postajati posao, i onda je teško održati nivo intenziteta. Čak i ako to nije fizička sprema, nivo mentalnog intenziteta je kada uvijek razmišljate o treningu, uvijek razmišljate o sekvencama, uvijek razmišljate o tehnikama.To je nešto što je Konor imao prirodno čitavu svoju karijeru - izjavio je Džon Kavana za Severe MMA.