Mauro: Ronaldo je tukao svog saigrača u Juventusu

.
Nekadašnji fudbaler Juventusa Masimo Mauro otkrio je skandalozne detalje iz svlačionice ovog kluba dok je u njemu igrao Kristijano Ronaldo.

 

Mauro je otkrio kako niko nije volio Ronalda, da je Portugalac bio nasilan prema kolegama, a jednog je čak i udarao.

Gostujući u jednom programu Mauro je zamolio ostale u studiju da ne porede Ronalda s Maradonom, jer to nikako nije zaslužio. Otkrio je poprilično zanimljive detalje.

- Nemojte ga porediti s Maradonom. Tog čovjeka su svi voljeli, bio je popularan kod saigrača, dok je Ronaldo rasturao svlačionicu Juventusa. Jednom je čak i udario kolegu u svlačionici. Federiko Kjeza bi trebao da skupi hrabrost i to da kaže. Zbog toga ga Pirlo nije koristio u posljednjem meču na klupi Juventusa - istakao je Mauro.

Kristijano Ronaldo je tokom tri sezone u Torinu odigrao ukupno 134 utakmice i postigao je 101 pogodak za Juventus. S Bjankonerima je osvojio dvije titule prvaka Italije, ali ostao je bez trofeja u Ligi prvaka zbog kojeg je i doveden iz Real Madrida za 100 miliona eura.

Prelazak u Mančester junajted nije se pokazao kao pogodak, a spekuliše se da Ronaldo pravi razdor i u svlačionici kluba sa Old Traforda.

 

Foto: Twitter