Novi skandal u Crnoj Gori: Golman udario saigrača pa ga lovio do svlačionice

r
Derbi utakmica 32. kola prve crnogorske lige između drugoplasirane Budućnosti i trećeplasirane Sutjeske završen je remijem 2:2 i to nakon drame koja je viđena u samoj završnici susreta.

Naime, Budućnost je prvobitno do preokreta došla u 80. minuti i činilo se da će domaćini doći do vrlo važne pobjede, ali u sudijskoj nadoknadi Sutjeska je stigla do konačnih 2:2.

Bio je to velik udarac za šampionske ambicije aktuelnog prvaka koji sada zaostaje tri boda iza vodećeg Dečića, a do kraja prvenstva su ostala još četiri kola.

Nakon završetka utakmice zavladao je opšti haos budući da su se igrači Budućnosti suočili s nezadovoljnim navijačima pa je došlo do razmjene teških riječi i uvreda.

Golman Budućnosti Đorđije Pavličić napao je i saigrača Igora Ivanovića udarivši ga u glavu, a nakon što se srušio na teren ostali saigrači su mu pomogli da ustane.

Pavličić je potom krenuo za Ivanovićem koji se povukao u svlačionicu, a nije poznato je li došlo do daljnjeg fizičkog sukoba.

I navijači Budućnosti su ubrzo upali na teren, pokušavajući upasti u svlačionice, ali policija je spriječila daljnji nered i situacija se smirila.

 

Video pogledajte KLIKOM OVDJE

 

Foto : Screenshot