Apel za pomoć: Mali heroj iz Zenice Ajdin Žigonja treba našu pomoć

Home

Apel za pomoć: Mali heroj iz Zenice Ajdin Žigonja treba našu pomoć

Sedmogodišnji Ajdin Žigonja ponovo treba našu pomoć. Naime, mali heroj iz Zenice, koji je početkom ove godine na turskoj klinici Acibadem imao operaciju kičme, sada na istoj klinici treba operistati nogu.

Elvis Žigonja, Ajdinov otac, na Facebook grupi Pomozimo Ajdinu Žigonji napisao je kako je za operaciju, koja bi se trebala izvršiti 12. septembra, potrebno 10.000 eura.

"Prijatelji naši i dobri ljudi, mi više ne znamo šta da napišemo, jednostavno smo slomljeni, ovo danas nas je slomilo, ali opet, kako naš Ajdin kaže: 'Babo, to je za moje dobro'", naveo je potreseni otac, dodajući kako ih samo Ajdinova hrabrost i odlučnost drže i tjeraju da idu dalje.

image

OPERACIJA SKOČNOG ZGLOBA ZAKAZANA ZA 12. SEPTEMBAR

image

OPERACIJA SKOČNOG ZGLOBA ZAKAZANA ZA 12. SEPTEMBAR

"Danas smo obavili razgovor sa dr. Alanayem koji je nakon pregleda snimaka utvrdio da je jedan od nosećih šarafa (koji se vidi na rentgenskom snimku u donjem lijevom ćosku) pukao i da se to mora očistiti i sanirati. Jako smo potreseni, čeka se odluka da se vidi koliko je hitno i može li se čekati do 12.9., za kada je zakazana operacija noge, i da se i taj zahvat uradi. Doktor je naglasio da ne bi trebalo doći do povećanja troškova, mada, ko će znati, ali stvarno nam sad nije do toga", napisao je Elvis.

image

OPERATIVNI ZAHVAT KOŠTA 10.000 EURA

image

PORODICA MOLI ZA POMOĆ

Zahvalna porodica moli sve one koji pročitaju post na grupi, te apele za pomoć malom Ajdinu, da ga i podijele, te mole za hrabrog dječaka i pomognu ukoliko su u mogućnosti.

image

HRABRI DJEČAK NASTAVLJA BORBU

"Dovite za našeg Ajdina, dovite da izdrži, jer Allah nam je svjedok koliko nas je strah obuzeo, nemoć, ali opet uz dovu se nadamo da će sve biti dobro", poručuje Elvis.

image

PUKAO JEDAN OD NOSEĆIH ŠARAFA U NOZI

Prema njegovim riječima, ono što se pouzdano zna jeste da će operacija lijevog skočnog zgloba, koja je zakazana za 12. 9. 2017, koštati 10.000 eura, za šta su i dobili predračun.

"Ostalo ništa ne znamo...", kazao je Elvis.

Za uplate iz BiH:

Intesa SanPaolo Banka 

Na ime: Ajdin Žigonja 

Račun banke: 154-001-00000019-10 

Broj tekućeg računa: 915791Z1Z66413.

Za uplate iz inostranstva: 

Intesa Sanpaolo Banka, Obala Kulina bana, 71.000 Sarajevo

Primatelj: Ajdin Žigonja, Reisa Čauševića 11 

IBAN: BA391542019991579154 

SWIFT: UPBKBA22

Za sve dalje informacije o Ajdinovom slučaju,stanju ili bilo koja pitanja, možete kontaktirati Ajdinovog oca, Elvis Žigonju. 

Kontak telefon: +38762062226 (viber ili Whatsapp) ili na Facebook grupi Pomozimo Ajdinu Žigonji

image

DJEČAK IMAO NIZ OPERACIJA

Podsjećamo, šestogodišnji Ajdin Žigonja rođen je s dijagnozom rascjepa kičmene moždine, a operacije koje su urađene u Bosni i Hercegovini nisu mnogo pomogle u njegovom oporavku. Posljednja operacija urađena mu je na klinici Acibadem u februaru ove godine. 

image

HEROJ IZ ZENICE OSVOJIO JE SRCA BH. GRAĐANA

 

(Izvor: Oslobođenje)

Objavljeno: Ned, 13/08/2017 - 16:30

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top