fbpx (FOTO) Frizerski salon "Glamour" od sada i u novoj poslovnoj jedinici u TC "Ljiljan" Cazin

(FOTO) Frizerski salon "Glamour" od sada i u novoj poslovnoj jedinici u TC "Ljiljan" Cazin

Home

(FOTO) Frizerski salon "Glamour" od sada i u novoj poslovnoj jedinici u TC "Ljiljan" Cazin


Frizerski salon “Glamour” počeo je kao mali frizerski obrt koji je za kratko vrijeme, svojom vrhunskom uslugom i ljubaznošću osoblja, postao prepoznatljiv u Cazinu.

Ideja o “fast service”, tj. brzoj usluzi bez dugotrajnog čekanja u redu je ostvarila prepoznatljiv uspjeh, pa ovaj ekskluzivni frizerski salon ima svoje poslovne jedinice u "Robotu", TC Belamionix-u, TC "Ljiljan" (2. sprat).

Glamour

S radošću Vas obavještavamo da "Glamour" nastavlja sa širenjem te je otvorena nova poslovna jedinica u TC "Ljiljan" na 1. spratu!
glamour

Budite i Vi naši zadovoljni klijenti, posjetite nas na jednoj od naših lokacija i prepustite se u ruke profesionalnog osoblja koje prati najnovije svjetske trendove.

"Glamour" za sada jedini koristi proizvode vodeće profesionalne marke "Joico", koja postavlja standarde te koristi visoko kvalitetne sastojke kojim stvara proizvode, te jamči zdravlje Vaše kose.

Glamour

U raznovrsnoj ponudi naših usluga izdvajamo: šišanje, brijanje, iscrtavanje brade, farbanje kose, sve vrste pramenova, balayage, ombre, kraljevske tretmane za kosu, trajno peglanje (brazilsko feniranje), silaplex, šminkanje, farbanje obrva, čupanje dlačica koncem i ostale frizerske i beauty usluge.

Glamour

Kontakt telefon: 063 816 546.

Facebook stranica: Frizerski salon "Glamour".

Glamour
Glamour

Glamour
Glamour
Glamour
Glamour
Glamour
Glamour

(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Sat, 24/06/2017 - 16:14

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top