Gradonačelnik Fazlić odgovarao na pitanja svojih sugrađana

Home

Gradonačelnik Fazlić odgovarao na pitanja svojih sugrađana


U prostorima Muzeja AVNOJ danas je održano drugo po redu druženje građana sa bihaćkim gradonačelnikom Šuhretom Fazlićem.

Sada već tradicionalno okupljanje građana i gradonačelnika Bihaća putem programa Radio Bihaća, okupilo je veliki broj Bišćana koji su svom gradonačelniku postavljali pitanja o aktuelnim problemima s kojim se susreću u radu  sa gradskom upravom Bihaća i javnim preduzećima i ustanovama.

- „Ovo je zaista dobar način kako ostati u kontaktu i komunikaciji sa svojim sugrađanima i evo druga emisija je pokazala da postoji veliki interes građana koji žele uživo pitati čelne ljude grada Bihaća kako i na koji način rješiti određeni problem. Hvala svima koji su danas došli i postavili pitanja i ovim putem pozivam svoje sugrađane da pitaju  sve što ih tišti,ali isto tako da ukažu na sve nelegalne radnje,nesavjesan odnos u službi od strane uposlenika grada Bihaća i naših javni preduzeća i ustanova. Prema nezakonitostima i nesavjesnom radu  neću imati milosti"- kazao je gradonačelnik Fazlić.

 

(Izvor: KABINET GRADONAČELNIKA GRADA BIHAĆA)

Tagovi
Topic
Objavio: Wed, 25/01/2017 - 14:15

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top