Plesni studio VIRUS iz Bihaća snimili video za mega hit “Jerusalema”: “Naša univerzalna poruka je da svijet ujediniti može samo ljubav”

.
Plesni studio Virus aktivno učestvuje u svim međunarodnim i regionalnim plesnim natjecanjima i predstavljanjima, a na ovaj izazov su se odlučili kada su vidjeli da je hit “Jerusalema” postao planetarno popularan, da nosi simboličnu, jaku poruku ljubavi, mira i zajedništva u doba pandemije Covid 19.

Nije nam bilo teško naučiti korake ovog plesa koji su osmislili plesači iz Južnoafričke Republike, a nakon toga, na taktove pjesme počeli su diljem svijeta plesati svi, policajci, svećenici, zaštitari, medicinari, stjuardese, zapravo, teško je reći ko do sada nije odgovorio ovom plesnom, svjetskom izazovu koji na poseban način šalje porulu da i u najtežim situacijama ljudi trebaju ostati zajedno i biti jedni drugima podrška. Mislim da i nama treba to zajedništvo, zato smo odlučili da se kao plesna skupina Virus u suradnji sa Poliklinikom Muminovic, Vatrogasnim društvom Bihać, Crvenim križom Bihać i Bakrač Security upustimo u ovaj izazov i pokazemo Svijetu da se globalnoj borbi protiv pandemije Covid-19, pridružujemo i mi, iz Bihaća i države BiH. Moram reci da mi se osobno ta ideja duže vremena nametala, ali onda mi je moja prijateljica novinarka Niha Džanic jedne veceri poslala poruku, poslala mi jedan video na ovu temu, a onda me nazvala i rekla, vjerujem da se za ovo pripremas, uz tebe sam i šaljem ti zagrljaj da uspijete i vi poslati svijetu poruku iz Bihaća, da smo tu, spremni biti jedni uz druge i odplesati uz taktove ove pjesme sada već mega hit Jerusalema. To mi je mnogo značilo, već sutradan smo počeli ozbiljno raditi i sada imamo i mi, prvi u BiH odgovor na ovaj plesni izazov. Također, uposlenici Poliklinike Muminovic su dio ove priče u našem spotu, ali oni će uskoro objaviti vlastiti video koji su realizirali u suradnji sa Plesnim studiom Virus. Naša univerzalna poruka je da svijet ujediniti može samo ljubav, što je ovaj južnoafrički hit i dokazao, kazala je Dijana Jajčević.