fbpx Pozivnica, kojom se hvale Cvijanović i Dodikova supruga, preuzeta sa interneta

Pozivnica, kojom se hvale Cvijanović i Dodikova supruga, preuzeta sa interneta

Home

Pozivnica, kojom se hvale Cvijanović i Dodikova supruga, preuzeta sa interneta


Iz Biroa Vlade RS za odnose s javnošću saopšteno je da premijerka Željka Cvijanović službeno boravi u Vašingtonu gdje prisustvuje inauguraciji novog predsjednika SAD Donalda Trampa, kao i pratećim događajima u okviru inauguralne svečanosti. Društvo joj pravi Snežana Dodik, supruga predsjednika RS, koja je u Vašington otputovala "o svom trošku".

Da bi potvrdili vjerodostojnost priče o prisustvu Cvijanovićeve i Dodikove supruge na inauguraciji Trampa i shodno tome navodne dobre veze zvaničnika RS sa novom američkom administracijom,  u medijima je objavljena i "inauguracijska pozivnica".

No, jednostavnim pretraživanjem na internetu, ustanovili smo da ovaj poziv ne znači mnogo, prvenstveno zbog činjenice da je dostupan širokoj javnosti na internetu.

Takođe, vidljivo je da pozivnica, koja je u pojedinim medijima objavljena, nije kompletna.

Naime, opšte je poznato da ceremoniji inauguracije američkog predsjednika mogu prisustvovati svi građani. Online verzija pozivnice poslana je svima koji su je tražili od svojih kongresmena. Ipak, da bi se osoba približila dijelu na kojem je upriličena zvanična ceremonija, njeno ime mora biti isprintano na pozivnici, ispod imena kongresmena. 

Upravo je taj dio sa navodne pozivnice Cvijanovićevoj izrezan.

(Izvor: Vijesti.ba)

Objavio: Sat, 21/01/2017 - 09:51

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top