Tukli ga dok nije rekao gdje drži 100.00 eura: Podigao kredit, a onda mu na vrata došli lažni policajci

asd
Dvojica napadača pokazala značku i pištolj, pa uz povike: "Policija, lezi dole" od Saše P. (34) i njegove sestre odnijela novac, koji je uzet na kredit.

Saša P. (39), investitor iz Beograda, bio je žrtva filmske pljačke! Kako saznaje Kurir.rs, dvojica razbojnika, maskiranih u policajce, upala su juče ujutru u njegov stan na Zvezdari, vezala su njega i njegovu sestru, pretukla ga i otela mu 100.000 eura.
 
Prema riječima izvora, sumnja se da su razbojnici muškarci od četrdesetak godina i za njima policija intezivno traga.

Dvojica muškaraca su ušla u zgradu na vrata, najnormalnije, i popela se na četvrti sprat, gdje Saša P. živi sa sestrom. Lupali su na vrata, a kada je otvorio, jedan mu je pokazao policijsku značku. Saša ih je pustio da uđu, a oni su izvadili pištolj i počeli da viču: “Policija, policija, lezi dole!” – prepričava dramu izvor i nastavlja:
Potom su investitora i njegovu sestru vezali za stolice. Počeli su da im se unose u lice i da im preteći traže pare. Žrtve najprije nisu željele da im predaju novac, niti da im kažu gdje stoji. Međutim, tada su pljačkaši postali agresivniji i počeli su da udaraju Sašu, dok je njegova sestra plakala.

Kako ne bi došlo do težih posljedica, jer su osumnjičeni imali oružje, Saša im je dao pare. Kako se saznaje, iz stana investitora odneseno je 100.000 eura. – Saša je imao 86.000 eura i milion i po dinara. Novac je dan ranije donio iz banke, pošto je podigao kredit za posao. Kada su pljačkaši dobili ono što su tražili, mirno i bez buke su otišli iz stana – dodaje izvor.

Kako kaže, policija je juče obavila uviđaj, a Saša i njegova sestra, na sreću, nisu teže povrijeđeni.

Pretpostavlja se da je Saša tipovan. Neko je očigledno znao da je podigao kredit i da kod sebe ima toliki novac. Ili ga je tipovao neko iz banke ili neko od njemu bliskih ljudi. Istragom će biti utvrđene sve okolnosti – kaže izvor.
Prema riječima poznanika opljačkanog investitora, zgrada u kojoj se desila pljačka pripada njegovoj porodici. – Biznis sa izgradnjom zgrada i stanova počeo je još Sašin otac, a on je nastavio njegovim stopama. Zgrada nema video-nadzor, tako da je i to olakšalo razbojnicima – kaže izvor..