(VIDEO) Društvene mreže "gore" nakon Dodikovog najnovijeg gafa, redaju se urnebesni komentari: "Garant će izvaliti kako mu zapeo komad mesa među zubima"

.
"Kako će mezimica Gorica sada opravdati tatu", samo su neki od komentara na društvenim mrežama

Lider SNSD-a i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik svojim novih gafom uspio je skrenuti pažnju bar nakratko sa svoje zaopaljive retorike o cijepanju BiH, pa je tako gostujući na RTRS-u i govoreći o cijenama energenata dotakao se i takozvanog "rudarenja" digitalne valute bitcoin.

 

-Rudare onim alternativnim vrijednostima, a ostaju dužni Elektroprivredi značajan novac, priključuju se na redovnu mrežu u kućama to rade, rudare bigtoine i ostalo, e morat će da se ograniči ta potrošnja i da to plate, kazao je Dodik pokušavajući objasniti koliko to košta RS i kakvu joj štetu pravi.

 

Društvene mreže “gore” nakon njegove izjave o kriptovalutama, a ljudi se pitaju kako će "mezimica Gorica sada opravdati tatu".

 

"Genocidna politika mu pojela mozak". "Garant će izvaliti kako mu zapeo komad mesa među zubima", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Pogledajte video OVDJE