Popović ispunio Lukasove uslove, Aca se zbog ovog vraća u Zvezde Granda

Pjevač Aca Lukas se vraća u žiri popularnog muzičkog takmičenja ”Zvezde Granda”. Saša Popović je prije nekoliko dana održao sastanak sa Lukasom kako bi ga zamolio da se vrati u šou, što bi znatno povećalo gledanost takmičenja, saznaje Telegraf.

Prema tvrdnjama upućenih, Popović je spreman da odgovori na svaki Lukasov uslov samo da se pjevač vrati u stolicu.

Saša je pozvao Acu prije par dana i rekao mu kako želi da se vrati u takmičenje. On mu je izložio da je na pad gledanosti uticalo to što nema ko da se konfrontira Jeleni Karleuši, da nema sukoba tokom snimanja, a sukobi su dizali gledanost i tjerali ljude da sjede kraj malih ekrana, te da se njegov izostanak jako odrazio na ovu sezonu – govori dobro obaviješten izvor i dodaje:

Nakon toga Popović je rekao Lukasu da je spreman da mu da sve uslove koje traži samo da se vrati. Lukasu su ove riječi veoma prijale i to nije krio. Ali mu je ipak zamjerio što je na njegovo mjesto postavio Đorđa Davida. Rekao je Saši da bi i bez ikakvih uslova pristao samo da nisu nikoga angažovali. Međutim, zbog novonastale situacije je naglasio na mu treba par dana da razmisli i da će mu dati par dana da mu ispuni uslove.

Ovaj sastanak je, prema izvoru, inicirala Jelena Karleuša, koja je ponovo spojila Lukasa i Popovića.

Izvor: