fbpx Aleksandra Prijović postaje glumica: Dobila ulogu u hit seriji

Aleksandra Prijović postaje glumica: Dobila ulogu u hit seriji

Home

Aleksandra Prijović postaje glumica: Dobila ulogu u hit seriji

Aleksandra Prijović krenula je stopama svoje svekrve Lepe Brene, te se bacila na glumu.

Prema pouzdanim informacijama, Prija će imati ulogu u četvrtoj sezoni popularne serije “Ubice mog oca”, gdje će se pojaviti u dvije epizode, prenosi Expresstabloid.

Pjevačica je već snimila svoje scene s glumicom Milenom Vasić, koja se u seriji vraća kao pjevačica Biba. Doduše, za razliku od Brene, koja je bila glavna glumica u megapopularnom filmskom serijalu “Hajde da se volimo”, zvijezda “Granda” koja je još na početku karijere, ima epizodnu ulogu. Ona, naime, igra pjevačicu, ali ne sebe, već lik koji se zove Mila.

Prija je oduševljena novim angažmanom, iako je najprije bila skeptična da li će moći da iznese ulogu onako kako scenario zahtjeva, pa se malo dvoumila da li da prihavati. Iako stalno ističe da joj je beba koju su prije pet mjeseci dobili ona i njen suprug Filip Živojinović prioritet, folkerka ipak nije odoljela šansi da se oproba i kao glumica, pa je pristala da potpiše ugovor s producentima.

– Aleksandra je bila zatečena pozivom da igra u seriji, ali s obzirom na to da voli izazove i da joj znači ta vrsta popularnosti, shvatila je da će joj to biti pogodno za karijeru. S druge strane Priji odgovara što je krenula stopama svoje svekrve Lepe Brene, koja ima i te kako značajno glumačko iskustvo. Brena je doduše, snimala film o sebi i čitava produkcija i glumačka podjela je bila njoj podređena, dok će Aleksandra imati malu ulogu, ali je svjesna da će joj to povećati popularnost. Filip joj je rekao da obavezno prihvati ponudu, a kuma Jelisaveta Orašanin, koja je takođe igrala u “Ubicama”, pomogla joj je u pripremi uloge – otkriva izvor i dodaje da su pojedine scene s Prijovićevom i Vasićevom već snimljene na jednoj od lokacija u Zemunu, a prisutni koji su bili na setu kažu da se pjevačica solidno snašla.

Topic
Objavio: Ned, 21/07/2019 - 12:49
Back to top