Amra Džeko iskreno o suprugu: Evo šta Edin jedino ne zna

.
Ljubavna priča Amre i Edina Džeke često podsjeća na meksičku sapunicu. Iako su oboje uspješni u svojim branšama, Amra je radi Edina napustila svoju karijeru u Americi i preselila se u Italiju.

 

Iako trenutno žonglira između majčinstva i karijere, ovaj poznati bivši model, svoje vrijeme, ipak, najviše provodi sa porodicom. Nedavno je za medije govorila o izazovima roditeljstva, usklađivanju svih obaveza u životu i suprugu Edinu Džeki.

Amra je istakla da je najviše opušta uživanje u teretani i tom satu posvećenom sebi.

-Treniram pet do šest puta sedmično. Kada nemam pomoć i nemam kome djecu da ostavim onda napravimo super zabavni momenat u kući, napravimo prepreke i zabavljamo se i odradim tjelovježbu, ispričala je Amra za Novu BH.

Dodala je da najveću borbu u kući vodi sa slatkišima.

“Ako to sakrijem od djece, onda u noći dobijem želju da potražim.”

Amra i Edin Džeko su u braku od 2016. godine i imaju četvero djece: Unu, Danija, Daliju i djevojčicu Hanu koja se nedavno pridružila veseloj porodici Džeko. Amra, koja iz prvog braka ima kćerku Sofiju Vicentijević, navela je čemu su je djeca naučila.

“Djeca su spužve i djeca uče na primjeru roditelja i ta doza odgovornosti koju osjećamo kao roditelji dovodi nas u situaciju da budemo bolji i da ne pravimo greške u koracima, te da budem strpljivija jer vrijeme prebrzo prolazi”, istakla je Amra.

 

Amra je, također, govorila i o suprugu, za kojeg ima sve riječi hvale, te je istakla kako joj poznati bh. nogometaš Edin Džeko pomaže u kući.

 

“Edin kada je tu sve podjenako radi i učestvuje u svim obavezama i jedino ne kuha.”