Sergej Ćetković objavio "Ljubav", najemotivniju baladu ikada (VIDEO)

Jedan od najpriznatijih i najpopularnijih regionalnih kantautora Sergej Ćetković objavio je novi singl pod nazivom "Ljubav" koji je jedan u nizu poklona publici povodom obilježavanja 20 godine njegove uspješne karijere.

Ova pjesme je jedna od najvećih i najemotivnijih balada koje je do sada snimio i koja, na jedan način, sublimira njegov dosadašnji rad. Prepoznatljiv zvuk, autentičan Sergejev autorski potpis, vrhunski kvalitet i iskrena emocija, ovu pjesmu čine posebnom u svakom smislu, prije svega iz razloga što nosi veoma snažnu poruku da je ljubav suština života i da smo pred njom svi jednaki, bez obzira na to da li je iskazujemo riječima, djelima, pogledom, dodirom, znakovnim jezikom ili osmijehom i zagrljajem.

Balada "Ljubav" nas uči da među ljudima nema razlike. Upravo iz tog razloga, Sergej je došao na ideju da se u spotu pojave dvoje predivnih mladih ljudi, Nenad Mahmutović i Marina Savić, koji, iako lišeni čula sluha, muziku i ljubav osjećaju toliko duboko, da su na veoma iskren i dirljiv način dočarali poruku ove pjesme i suštinu onoga što je Sergej htio da kaže, a to je da je ljubav ljubav na bilo kom jeziku i da ne poznaje granice. 

"Veoma sam ponosan na ovu pjesmu i prelijep spot koji smo snimili u magičnom ambijentu 'Luštica bay' u Crnoj Gori i jedva čekam da čujem reakcije publike. Pjesma 'Ljubav' je nastala za dva dana, jednostavno je ta emocija izašla iz mene i osjećao sam da nema potrebe čekati, već da je odmah treba predstaviti ljudima. Ova pjesma ima za cilj da nas podsjeti da je ljubav, zapravo, jedini univerzalni jezik. Posebno mi je drago što su glavni protagonisti u spotu gluhe osobe, jer i oni treba ravnopravno da dijele sa svima nama najvažnije ljudske vrijednosti - razumijevanje, bliskost i zajedništvo. I mi od njih možemo mnogo naučiti. Nenad i Marina se istinski vole, hajde da nas njihov pogled, njihov zagrljaj i poljubac nauče da se ljubav može iskazati i bez glasa”, kaže Sergej.

Pored Sergeja, koji je napisao muziku i tekst, aranžman za pjesmu su radili Marko Milatović i Vladan Popović Pop, a veoma autentičan i emotivan spot Dušan Ivanović, prenosi Klix.ba.