fbpx Ćiro Blažević na dočeku Zlatka Dalića: Nije čudno što su dva Bosanca osvojila treće i drugo mjesto (VIDEO)

Ćiro Blažević na dočeku Zlatka Dalića: Nije čudno što su dva Bosanca osvojila treće i drugo mjesto (VIDEO)

Home

Ćiro Blažević na dočeku Zlatka Dalića: Nije čudno što su dva Bosanca osvojila treće i drugo mjesto (VIDEO)

Navijači iz cijele Hercegovine, Bosne, Zagreba i drugih hrvatskih i europskih gradova od ranih popodnevnih sati je pristizalo na stadion Nogometnog kluba Troglava, gdje je Dalić i započeo prve nogometne korake


Brojni uglednici također su stigli proslaviti srebro Vatrene reprezentacije u Bosni i Hercegovini.

Bivši hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević izrazio je zadovoljstvo zbog velikog broja okupljenih  u Livnu kazavši kako su nogometaši predvođeni Dalićem vratili narodu vjeru i optimizam.

Dalić je napravio jedno nacionalno čudo. Ta mladost, milijun mladića i djevojaka su manifestirali domoljubni naboj iskoristivši ovaj fenomenalni rezultat kojega je napravio Dalić sa svojom ekipom.

Uspjeh Dalića i reprerezntacije ima jedan višestruki značaj. Pa i ovo danas u Livnu, pogledajte koliko je mladosti došlo, da pozdravi svog heroja, svoga Livnjaka. U Zagrebu, Splitu i po čitavoj Hrvatskoj bili su milijuni, ali ovdje vas je najviše! I još nešto, nije nikakvo čudo da su broncu i srebno osvojila dva Bosanca - rekao je Ćiro.

DOCEK

Pri tome se našalio kako će početi vjerovati da 'Livnjaci imaju nešto osobito'.

- Hvala Bogu da ih ima toliko veliki broj. I nisu samo oni došli su ljudi iz cijele BiH, da mu odaju jednu čast i zahvalnost za sve što je napravio kao jedan povijesni rezultat, dodao je hrvatski trener svih trenera.

Posebno je bio zadovoljan činjenicom da ga je učenik nadmašio s povijesnim uspjehom. 

- Ja kao njegov učitelj sam iznimno sretan kada učenik nadmaši učitelja. On je od najveće institucije kao što je FIFA dobio priznanje kao najbolji trener. Znači prešao me u svemu. Vjerujte mi da sam sretan zbog toga - zaključio je Ćiro. 

Objavio: Wed, 25/07/2018 - 09:18

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top