Georgina nabila Ronaldu rogove? Influnserica je čuvala tajnu kao zmija noge, ali sada joj nema spasa

,
Španski mediji razotkrili influensericu

 

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez posljednjih mjeseci djeluju jako sretno što su pokazali i na nedavnom bokserskom spektaklu u Rijadu gdje su posmatrali meč Tysona Furyja i Francisa Ngonnou. Ipak, sedam dana kasnije španski mediji su otkrili jednu od većih Georgininih tajni.

Georgina Rodriguez je jedna je od najpopularnijih ličnosti nameđunarodnoj sceni, a zajedno s Cristianom Ronaldom čini možda i najglamurozniji par na svijetu.

Međutim, osim onoga što se može naslutiti kroz njezine objave, malo se zna o tome kakva je karakter ove poznate influencerice ili kakav njen ukus kada su u pitanju muškarci.

U španskoj emisiji "Socialite" lansirana je "bombu" vezanu uz to na jedan od najneočekivanijih načina. Naime, dok je istraživana veza poznatog španskog arhitektae Pabla Castellana sa influensericom Laurom Matamoros otkriveni su zanimljivi "pokreti" Georgine Rodriguez.

Naime, u prvim sedmicama veze sa Ronaldom Georgina je redovno davala signale Castellanu tako što mu je "lajkala" objave na Instagramu.

Špekuliše se da je Gerogina željela da sjedi na dvije stolice, a Castellanova aktuelna supruga Maria Pombo je ostala šokirana tim saznanjem i kazala je da do sada nije znala ništa.

"Je li stvarno to radila? Ali to je normalno, ipak je on 'faca'", rečenica je kojom je Pombo pokušala da ugasi požar.

Nekoliko sedmica nakon Georginih signala Castellanu pojavile su se njene prve zajedničke fotografije sa Ronaldom u pariškom Disneylandu.

U međvremenu Ronaldo i Georgina su oformili i porodicu, postali su i roditelji. Ali bez obzira što već godinama žive zajedno još uvijek nisu odlučili da se vjenčaju.