Hadžiavdagić pozirala s mužem, pažnju ukrala njegova torbica

sad
Hana je za šetnju po Stradunu odjenula usku, kratku bijelu haljinu, uz koju je uskladila crnu torbicu i plave štikle. Tarik je odjenuo bijelu košulju i zelene hlače, a također je ponio torbicu.

Hana Hadžiavdagić Tabaković (36) sa suprugom Tarikom (37) trenutačno je u Dubrovniku. Uživaju u vrelim ljetnim danima i vrijeme provode s društvom koje je s njima tamo. Idu na večere, časte se pićima u kafićima na plaži, a Hana je 'ulovila' vremena i da ode kod kozmetičarke i napravi nove trepavice.

Ipak, od svega toga najviše pažnje privukla je njihova fotografija sa Straduna. Hana je odjenula usku, kratku bijelu haljinu, uz koju je uskladila crnu torbicu i plave štikle. Tarik je odjenuo bijelu košulju i zelene hlače, a također je ponio torbicu.


Njegov modni dodatak nije prošao nezapaženo među Haninim pratiteljima.

- Bolja je Tarikova torbica - napisala joj je jedna žena, a Hana je odgovorila:
- I skuplja je duplo. 

Hana i Tarik nedavno su priredili slavlje povodom devete godišnjice njihovog braka, a čini se kako njezini pratitelji o njima kao paru misle sve najbolje.
- Skladan par, vidi se razumijevanje, podrška, isti pogled na život. Neka živi vaša ljubav kad je i vi znate živjeti - pisali su im ispod fotografije iz Dubrovnika. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hana Hadžiavdagić sad je influencerica.

Izvor: