fbpx HAOS U NJEMAČKOJ: Rada i Haris izbjegli eksploziju

HAOS U NJEMAČKOJ: Rada i Haris izbjegli eksploziju

Home

HAOS U NJEMAČKOJ: Rada i Haris izbjegli eksploziju

Foto: Haris i Rada
Radu Manojlović i Harisa Berkovića je baš potjerao maler.

Naime, kako prenosi izvor za Scandal, pjevački par je doživio stravično iskustvo nakon što su sletjeli na aerodrom u Njemačkoj, gdje su bili angažovani da nastupaju.

Menadžer, koji ih je vozio do Frankfurta, navodno ih je doveo u životnu opasnost zbog neispravnog vozila u kom su se nalazili.

 Kada su stali na jednom semaforu, automobil je buknuo ispod haube, a vatra je planula dva metra uvis! Sve se munjevito dešavalo, kao na filmu! Ispostavilo se da je dotok goriva do motora bio u kvaru i da se sve zbog toga desilo, a da sve bude još gore, u gepeku automobila se nalazila plinska boca koja je pod pritiskom eksplodirala! – ispričao je izvor za spomenuti nedjeljnik, dodajući da je automobil eksplodirao kad su se udaljili.

– Kada se sve smirilo, Rada i Haris su saznali da menadžer nije odradio tehnički pregled i veliki i mali servis automobila, te da je do eksplozije došlo njegovom krivicom, ali nisu htjeli da mu zamjeraju. Bilo im je jedino važno što su sačuvali glave na ramenima – otkrio je izvor.

Topic
Objavio: Pet, 24/05/2019 - 14:50

Povezane vijesti

Back to top