Jelena mu je u prošloj sezoni rekla da bi mi šapnula nešto na uho: Evo šta mu je pjevačica sada odgovorila na to

Almir Delić se ponovo takmiči u “Zvezdama Granda”, a prethodne sezone bio je u timu Dragana Stojkovića Bosanca. On se ovoga puta predstavio pjesmama “Ne plači dušo” Šabana Šaulića i “Živim život koji moram” Džeja Ramadanovskog. Glasove je dobio od Saše, Ane, Marije, Jelene i Viki.

Saši se dopalo njegovo pjevanje, ali mu je na primjeru odmah pokazao kako treba da se otpjevaju krajevi fraza, a da se ne “uštine” na samoglasnicima. Matić je potvrdio svoje “da”, a to su uradile i Jelena i Ana. Marija je prokomentrisala da je Almir pokvario svoje pjevanje i odustala od svog glasa, što je bio slučaj i sa Viki koja je rekla kako je njegovo izvođenje bilo previše umiveno i fino, a ona više voli “fajtere” u pjevanju.

“Viki više voli džukce”, odreagovala je Jelena odmah na ovu Vikinu izjavu. U trci za mentora ostali su Saša, Ana i Jelena, a Karleuša je sve vrijeme pokušavala Almiru da objasni kako bi najbolji izbor za mentora bio Saša, koji bi mu se potpuno posvetio i do detalja mu pokazao i najsitnije “cake” u pjevanju.

“Jelena mi je prošle godine rekla jednu zanimljivu stvar. Rekla je kako bi mi šapnula jednu rečenicu na uho i da bi poslije toga sigurno otišao u finale”, rekao je takmičar, a Viki mu je odmah poručila da ne nasjeda na Jelenine šuplje priče.

“Nisi još došao do tog nivoa igrice da bih ti to rekla”, rekla je pjevačica kroz osmijeh. Delić je na kraju ipak poslušao Jelenin savjet i za mentora odabrao Sašu Matića.

 

Izvor: