Nakon 15 godina riješile nesuglasice: Karleuša poslala Gogi skupocjeni poklon

Jelena Karleuša i Goga Sekulić već 15 godina nisu u dobrim odnosima, a kako "Kurir" saznaje njih dvije su konačno riješile nesuglasice, te je došlo do pomirenja.

Jelena je prije nekoliko dana svojoj koleginici po stilistkinji u Cirih poslala čizme i cipele iz posljednje kolekcije jednog skupocjenog brenda. Goga je bila oduševljena ovim njenim gestom, te je Karleuši odmah poslala poruku i zahvalila joj se.

Karleušu je nedavno posjetila stilistkinja Marina Simić i pjevačica ju je pitala koga stilizuje sa estrade. Dobila je odgovor da trenutno radi s Darom Bubamarom i priprema stajling Gogi Sekulić za novi spot za remiks pjesme "Seksi biznismen", koju snima sa Cobijem. 

Jelena je prvo zanijemila, da bi zatim poručila: "Evo, pošalji joj jedan poklon od mene"  i dala joj dva para skupocjene obuće iz Amerike.

Očigledno je nestala mržnja i ljutnja koju su osjećale jedna prema drugoj, ipak je od toga prošlo dosta godina - otkriva dobro obaviješteni izvor i dodaje da će se pjevačice sigurno sresti prilikom prvog Goginog dolaska u Beograd.

- Goga je oduvijek bila lafica i sigurno će pozvati Jelenu da joj se lično zahvali jer poštuje lijepe geste, pogotovo od ljudi od kojih to ne očekuje. Koliko je šokirana Jeleninim ponašanjem, toliko joj je i drago. Na kraju krajeva, te njihove svađe bile su dio šou-biznisa. Privatno su slične i nema sumnje da bi mogle da se druže - završava izvor za Kurir.

Ove navode potvrdila i Sekulić.

- Tačno je. Zahvaljujem se Jeleni - kratko je odgovorila pjevačica, dok je njena koleginica ostala nedostupna. 

Izvor: