Kojot pokušao napasti labradoricu, nije znao što ga čeka

.
VLASNIKE labradorice nazvane Ziggy je čekao šok kada su pogledali snimke sa sigurnosne kamere u svom dvorištu. Na prvoj snimci, koja je objavljena na TikTok profilu @dana.rambo, i koja je dosad skupila preko 7.8 milijuna pregleda, možemo vidjeti Ziggy kako spava ispred ulaznih vrata. Iza nje je kojot koji se polako šulja i zatim baca u napad. Ziggy se, na sreću svojih vlasnika, probudila na vrijeme i brzo otjerala kojota.

 

Korisnici TikToka su u komentarima pisali da je taj kojot najvjerojatnije bio zadužen za odvlačenje pažnje dok ostatak čopora pretražuje dvorište. Ziggyna vlasnica Dana Rambo je otkrila da se to stvarno dogodilo i podijelila je snimku sigurnosne kamere iz stražnjeg dvorišta gdje možemo vidjeti ostatak čopora. 

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Rambo je napisala da su kojoti prije dolazili samo tijekom noći, tako da ona i njena obitelj nisu ni mogli očekivati da će kojoti doći u dvorište usred dana. Pošto ovi napadi postaju sve češći i događaju se par puta mjesečno, njena obitelj pokušava naći zamke koje će uspjeti otjerati kojote s njihovog posjeda. 

Gledatelje videa je Ziggy oduševila svojom hrabrošću pa su ostavili šaljive komentare ispod videa. "Ziggy se probudila i izabrala nasilje", "Sa Ziggy nema šale", "Ziggy je rekla 'Došao si u krivo dvorište'", samo su neki od komentara. Drugi dio gledatelja je izrazio zabrinutost za labradoricu, ali njena vlasnica ih je uvjerila da je Ziggy inače u kući i da su vrata kuće bila otvorena za vrijeme napada kojota. 

Screenshot: TikTok