Kraljica bakšiša spremna da preda titulu zvezdama Granda? „Šejla je pjevačina, Đula Drini će da napravi posao“

.
Prije samo nekoliko dana završena je još jedna sezona „Zvezda Granda“ u kojoj je pobjedu odnela Šejla Zonić, a popularna pjevačica Matea Stanković samo je jedna od onih koja je devet mjeseci pomno pratila najgledanije muzičko takmičenje.

 

Matea je za Grand otkrila da je vatreni fan „Zvezda Granda“, ali i da je imala svoje favorite koje je bodrila tokom cijelog serijala.

 

Matea Stanković: „Šejla i Đula su se izdvojile“

-Ispratila sam celo takmičenje i nekako su mi se Šejla i Đula posebno izdvojile. Ne mogu da kažem da ostali takmičari nisu sjajni, ali ove dve devojke sam odmah zapamtila. Prvo želim da čestitam svima, jer znam da je takmičenje bilo veoma naporno i stresno i da je veliki uspeh što su ušli u top 20– otkrila je Matea u razgovoru za Grand.

 

Matea Stanković: „Đula Drini je full paket“

Kao neko ko je poznat po dobroj atmosferi koju pravi na svojim nastupima, Stankovićeva je otkrila ko će po njenom mišljenju postati nova kraljca veselja iz „Zvezda Granda“.

-Dopada mi se izbor publike, ona će na kraju krajeva i da kupuje karte za koncerte i nastupe pevača, zato je važno da da svoj sud. Šejla je pevačina, maestralan vokal, u krajnjem slučaju i najškolovanija zvezda Granda, ali mislim da će pravi posao da napravi Đula. Ona mi je full paket. Mala, sitna, dinamitna, a glas kao kuća. Predobro peva, ima tu neku ludu energiju da podigne publiku već sa prvim taktovima i nekako mi je lepo da je gledam i slušam. Zanimljiva mi je i kao pojava – priča Matea i nastavlja:

-Da se razumemo i Šejla je full paket, ali sa narodnjacima je posao, Đula Drini će zapravo da napravi najbolji posao jer peva takav repertoar.

Foto: Grand

 

 

 

 

Image
.
Image
.