Kylie Jenner kćeri željela dati tradicionalno ime

Dvedesetjednogodišnja zvijezda Kylie Jenner nije oduvijek željela svojoj kćeri dati ime Stormi Webster. Zvijezda "Keeping Up With the Kardashians" objavila je ovu vijest na Instagramu.

Naime, Kylie joj je željela dati jedno veoma tradicionalno ime, ime Rose. 

"Reći ću vam jedno ime, zbog toga što mislim da svom budućem djetetu neću dati to ime, ali željela sam Stormi dati ime Rose. Zaista mi se svidjelo to ime", rekla je Kylie dodajući kako joj je još jedno čudnije ime padalo na pamet. 

Njena šminkerica ju je potom zamolila da ispriča pratiteljima kako je Stormi dobila ime.

"Osjećam da je sama izabrala svoje ime. Gledala sam imena i svidjelo mi se Storm, ali sam htjela da ima 'i' na kraju poput mene pa je zbog toga ime Stormi. I oduvijek je bilo tako", rekla je Kylie.

Iako je rekla da ima dva imena koja joj se više sviđaju od imena Stormi, kada ju je rodila osjećala je kao da je njena djevojčica sama odabrala svoje ime. 

"Kad sam bila trudna zvala sam je tim imenom i uvijek sam osjećala da je to ispravno. Kad sam je primila u ruke osjećala sam se kao da je sama odabrala svoje ime. Nisam mogla niti jedno drugo ime zamisliti osim tog", rekla je Kylie. 

Iako se njen momak Travis Scott kleo kako je on izabrao ime za Stormi, Kylie je jasno stavila do znanja da je ona ta kojoj idu zasluge.

Što se tiče proširenja porodice Kylie je rekla da još uvijek ne zna koliko bi djece željela imati i da u skorijoj budućnosti nema planove za još jednu bebu.

Izvor: