Lepa Brena se pohvalila mladolikim izgledom, istaknula vitke noge u štiklama: Kao milion dolara si

.
Iako je na sceni već decenijama, Lepa Brena i dalje privlači pažnju svojim izgledom. Zbog posljednje objave na društvenim mrežama je prikupila pohvale.

 

Na snimku je pozirala u fotelji istaknuvši vitke noge u štiklama. Iskoristila je priliku da izreklamira svoj brend čarapa Lady B. Također se odlučila za kratku haljinu, podignutu frizuru i naglašenu šminku.

"Koliko ste vi divni i na sceni i van nje. Diva i to iskonska", "Brena je Brena", "Brenče, kao milion dolara si", "Duge noge za igranje", nižu se pohvale u komentarima.

Početkom mjeseca je u Beogradu organizovala zabavu povodom nove Lady B kolekcije. Prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti, a među njima su bile i Aleksandra Prijović i Tamara Vučić.

Brena je nedavno s Draganom Mirković održala koncert u Bugarskoj. Tokom izvođenja pjesme "Ja nemam drugi dom" je zaplakala, a onda joj je Dragana prišla i zagrlila je.

OBJAVU POGLEDAJTE OVDJE.

"Sofija - Bugarska - Stadion Levski. Kako pjevati za vas, a da uspomene ne naviru. Sve one lijepe i divne trenutke koji su postali historija mog showbusiness života i obilježili moju i vašu vezanost kroz pjesme. Hvala još jednom za svu ljubav i povjerenje koje ste mi dali", napisala je.

Ona će 20. aprila 2024. održati koncert u Sarajevu u dvorani Zetra.

Foto: Instagram/lepabrenaa