ANKETA O ŽIRIJU: Marija najviše psuje, Bosanac najsujetniji, Ana je lektor, a evo ko najviše jede! (VIDEO)

Svi koji prate takmičenje "Zvezda Granda" nemaju priliku da vide šta članovi žirija rade i kako se slažu kad se kamere ugase. U anketi su otkrili više jedni o drugima nego što smo očekivali.

Jelena Karleuša požalila se kako nema vremena ni za šta kad ima snimajući dan, Ani Bekuti je važno da joj frizer žiri u komšiluku i da u studio dođe sa frizurom, Viki Miljković se uz kafu sprema na poslu, a Marija Šerifović se okupa, obuče i obično doručkuje u studiju 1 na Košutnjaku, dok Đorđe David prije dolaska na snimanje ide u teretanu.

"Volim da pijem prvu kafu sa Popovićem i onda zajedno 'pročešljamo' neke interesantne teme", kaže Viki. Za razliku od nje Marija kaže da nikad ne pije kafu. 

"Verovatno ja najviše psujem, a posle mene Jelena. Treba uvek biti iskren", priznala je Marija. Đorđe David je takođe imao neke "pikanterije" o svojim kolegama.

"Mislim da je Marija sujeverna jer se najviše krsti, a Viki u pauzi između nastupa kandidata priča sa majstorima. Bosanac voli ponekad da popije čašicu rakije", kaže Đorđe. Jelena Karleuša tvrdi da svi vole da jedu i da piju posebno poslije 15 sati napornog snimanja. 

"Bosanac je najsujetniji i najmanje voli da čuje kritiku o sebi. Možda upravo on i ima najmanje elana da bude mentor ove sezone", kaže pop zvezda i dodaje kako ona nikako ne voli da čuje o sebi kako je samo zadužena za stajling takmičara. 

"To je takva budalaština! Nisam ja velika zvezda zbog stajlinga i nisam neko ko ima najprodavanije albume i rasprodate koncerte zbog stajlinga. Onda bi bila modni dizajner, a ne bi bila pevačica koja već četvrt veka snimam velike hitove i imam najprodavanije albume", rekla je Jelena. 

Izvor: