Menadžer Šabana Šaulića otkrio šta se desilo u bolnici nakon tragedije u Njemačkoj

Jedan od najvećih pjevača narodne muzike u region Šaban Šaulić, poginulo je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Njemačkoj.

Prema pisanju njemačkjih medija, nesreća se dogodila kod Bilefelda, u sjeverozapadnom dijelu Njemačke, gdje je Šaulić tamo imao nastup.

Menadžer koji je sinoć organizovao nastup Šabana Šaulića u Njemačkoj Bogdan Markata, oglasio se i otkrio šta se zaista dogodilo u bolnici.

Podsjetimo,jJedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike na području bivše Jugoslavije Šaban Šaulić (67) podlegao je povredama koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Njemačkoj, u nedjelju ujutro.

Pijani vozač Mazde prošao je samo sa lakšim povredama, dok je Šaulić, koji je bio u Seat Ibizi, podlegao na putu do bolnice. 

U Seatu su, prema pisanju srbijanskih portala bili njegov kum Slobodan Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić, koji je vozio i koji je teže povrijeđen. Šaulić se u nedjelju ujutro vraćao sa nastupa u Bielefeldu, u klubu Farinda u Brackwedeu.

Izvor: