Milica Todorović se seli u Beč i udaje za muškarca kojeg svi znaju

Pjevačica Milica Todorović raskinula je petogodišnju vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, uprkos tome što su najavljivali svadbena zvona.

Da li je poslije ljubavnog kraha čeka sreća i zbog čega se sve njene veze završavaju neslavno, otkrio je astrolog Dušan Veličković.

-Pjevačice oduvijek imaju velike probleme kada je riječ o dugogodišnjim vezama. Milica je Vaga i ne bi smjela da ima probleme s ozbiljnim vezama i brakom. Ipak, zbog rasporeda njenih planeta, ima potrebu da sve što započne bude na najvišem mogućem nivou. Ponosna, gorda i otmjena, u prošlom životu je gotovo sigurno bila aristokratske krvi i Mjesec u znaku Lava pokazuje njenu kraljevsku prošlost – kaže Veličković i dodaje da je Milica u prošlom životu bila operska pjevačica.

-Ona je kompleksna i komplikovana ličnost koju rijetko ko može da razumije. Koreograf nije bio za nju, razlike među njima su ogromne. Za nju je neko ozbiljan, uspješan, ostvaren, siguran u sebe i u nju… Potreban joj je džentlmen, gospodin, kakav Miloš nije bio – kaže Dušan Veličković i dodaje da će se atraktivna Milica baš za takvog i udati, prenosi Express.

-Ona će biti supruga ekstremno ostvarenog muškarca, i to zbog prisustva Sunca u njenoj desetoj kući. Njen izabranik će biti javna ličnost čije ime znaju svi. Jedino sa muškarcem koji je ostvaren, ona će moći da ostvari dublji odnos – tvrdi Veličković i objašnjava da Milica zbog prisustva Marsa u sedmoj kući ima strah od braka, bliskosti, vezivanja.

-Milica je velika djevojčica koja se boji da ne bude povrijeđena. Zbog dinamičnih odnosa unutar njene porodice čitavog života teži miru i stabilnosti. Još nije srela nekoga ko bi je u potpunosti zaštitio, ali će ga sresti uskoro – tvrdi astrolog. Kako kaže, smiješe joj se i svadbena zvona.

-Ona će se udati za dvije godine, kada progresivni Mjesec uđe u Vagu. Naći će muškarca po svojoj mjeri, koji će moći da joj parira, podrži je, voli, poštuje i čuva – kaže Veličković i objašnjava:

-Posljednju vezu je prekinula kako bi se pripremila za nešto veliko. U vezi je bila nesretna, a to se odrazilo i na njen fizički izgled, zbog čega je nabacila višak kilograma. Trenutno je nesretna i zbog toga, ali i to će se uskoro srediti. Pokazala je svima da to nije to, presjekla je i stavila tačku na sve što ju je činilo nesretnom. Okrenula je novi list i uskoro je očekuju samo prave stvari – kaže astrolog Dušan Veličković, piše vip.rs.

On ističe da je za Milicu idealan grad za život Beč, te da bi bilo poželjno da baš u tom austrijskom gradu svije svoje gnijezdo.

Izvor: