Muškarac iz Floride platio 150 dolara da se igra s leopardom, životinja ga unakazila

Kavez
Dwight Turner (50) iz Floride platio je 150 dolara kako bi iskusio “bliski kontakt” s crnim leopardom.

 

Međutim, susret s divljom životinjom nije prošao po planu te ga je ona 31. augusta napala i unakazila, a on je nakon toga morao proći dvije operacije.

Turner i vlasnik leoparda Michael Poggi (54) dogovorili su se kako će Turner doći na  Poggijevo imanje te se ondje igrati s leopardom, maziti ga po trbuhu i slikati se s njim. Nakon što je Poggi otključao kavez, Turner je ušao i sjeo na klupu, a leopard je počeo režati te je zatim napao Turnera i ugrizao ga za glavu i uho, piše CNN.

Dwight Turner je zadobio ozljede desne strane glave i desnog uha. Njegova supruga je izjavila da je vratila na mjesto dio tjemena koji je Turneru visio s glave, a da mu je desno uho bilo prepolovljeno – priopćili su iz Udruge za zaštitu ribe i divljih životinja Floride (FWC).

Poggi je istražiteljima FWC-a priznao da je znao da je to što je učinio nezakonito i odgovarao je na njihova pitanja, ali nije dao pisanu izjavu, navodi se u izvještaju FWC-a.

Na svojoj Facebook stranici Poggi je naveo da je “uzgajivač egzotičnih rijetkih ili ugroženih vrsta” i da je “spasio na hiljade egzotičnih životinja u posljednjih 35 godina”.

Njegova Facebook stranica naziva Poggi’s Animal House deaktivirana je nakon incidenta.

Video možete pogledati i OVDJE 

Izvor: