fbpx NA CRNOJ LISTI: Još jedan fudbaler u problemu zbog Karleuše

NA CRNOJ LISTI: Još jedan fudbaler u problemu zbog Karleuše

Home

NA CRNOJ LISTI: Još jedan fudbaler u problemu zbog Karleuše

Bivša voditeljica i urednica HRT, a danas direktorica Turističke zajednice u Makarskoj Hloverka Novak Srzić podigla je ogromnu prašinu pošto se na svom Facebook profilu javno obrušila na vlasnike jednog noćnog kluba u Makarskoj iz kojeg trešte narodnjaci.

Prije svega joj je zasmetala Jelena Karleuša koja je imala nastup prošle srijede.

Poprilično oštar status izazvao je veliku pažnju, a i pored toga što je bez zadrške prozvala vlasnike jednog od najpopularnijih klubova na Makarskoj rivijeri, negativnih reakcija nije bilo, prenosi Express.

 

Iz kluba čiji je vlasnik bivši fudbaler NK Zagreb Goran Drmić, kaže Novak Srzić, do sada je niko nije kontaktirao.

-Oni znaju da je to problem koji s njima traje već dugo. U gradu imamo još jedan klub u kojem iskreno i ne znam kakva se muzika pušta jer on uglavnom ne ometa druge. Imaju odličnu zvučnu izolaciju i ja sam zadovoljna što imamo klub koji nudi noćnu zabavu turistima koji dolaze u naš grad, a tu je, osim galame i buke, i problem imidža koji mi kao Turistička zajednica nastojimo da promijenimo, napomenula je Hloverka Novak Srzić.

-Imamo izvrstan program Makarskog kulturnog ljeta i onda na završetku sezone završite s imidžem neke Karleuše, nezadovoljna je Novak Srzić, koja i sama ponekad voli da osjeti noćni život Jadrana. Prošle je godine tako “partijala” na Ultri, a žao joj je što zbog brojnih obaveza nije stigla i ove godine.

Čini se da će i dalje muku mučiti s bukom iz kluba koji i u sljedećim nedjeljama najavljuje gostovanja velikih folk-zvijezda poput Ace Lukasa, Milice Todorović, Mileta Kitića, Saše Matića, Aleksandre Prijović i brojnih drugih.

 

Topic
Objavio: Pet, 19/07/2019 - 17:32
Back to top