Nakon Džejle u Beogradu, Armin pobijedio u Zagrebu: “Super je osjećaj”

Slegli su se dojmovi, super je osjećaj, a pripreme za Splitski festival su u toku

Pobjednik showa Zvijezde – Ljetni hit je Armin Malikić, apsolvent medicine iz Bosne i Hercegovine.

Ovaj 27-godišnjak iz Tuzle žiri je oduševio još na audiciji, a do kraja RTL-ovog showa samo ih je uvjeravao zašto bi on trebao odnijeti pobjedu.

Armin je u intervjuu za Index.hr nakon trijumfa otkrio, između ostalog, i zašto je dao šansu još jednom talent showu, ali i šta će s osvojenom nagradom.

Kakav je osjećaj nakon pobjede, jesu li se dojmovi bar malo slegli?

Slegli su se dojmovi, super je osjećaj, a pripreme za Splitski festival su u toku.

Imate li već planove o tome šta ćete napraviti s osvojenom novčanom nagradom?

“Naravno, malo ću sebi olakšati život, pogotovo sad pri kraju faksa. Uložit ću u sebe i karijeru, a jednim dijelom pomoći i roditeljima.”

Već ste učestvovali u X-Factoru prije šest godina, kako ste se odlučili ponovno prijaviti u muzički talent show i zašto baš “Zvijezde – ljetni hit”?

“Sasvim spontano, vidio sam na TV-u reklamu za show i prijavio se. Kada su me pozvali na audiciju, sve sam odradio u tajnosti, sjeo na bus za Zagreb i otišao bez da sam ikome rekao. Ostatak priče znate!”

Student ste Medicinskog fakulteta. Kako usklađujete bavljenje muzikom i studiranje?

“Sve se može kad se hoće, kad se vjeruje i kad se vrijedno radi. Naravno da nekad privatni život ispašta, ali ko radi, ima i rezultate. Vjerujem da u životu postoji vrijeme i za težak rad, ali i zaslužene nagrade i odmor, samo treba sve to izbalansirati i ostati svoj.”

Izvor: