Nepoznata mačka svaki dan dolazi ženi u kuću da bi gledala snimke na YouTubeu

Bnn

RUTH HULETT jednog je sunčanog dana otvorila vrata svog doma u namjeri da iziđe, ali taj njen potez jedna je nepoznata mačka shvatila kao pozivnicu da uđe u kuću i udobno se smjesti.

Mačka je počela lutati po njenoj kući i praviti nered, a Ruth se tada dosjetila načina da mački skrene pozornost i umiri je.

"Prevrnula mi je stolić i lampu i znala sam da moram nešto učiniti ako želim izbjeći kaos u kući", rekla je za The Dodo. "Izvadila sam laptop i otvorila neke YouTube videe životinja, a to je mačku odmah zaintrigiralo", otkrila je.

Mački su se videi toliko svidjeli da je sljedeći dan došla ponovno, ali tu njezini posjeti nisu prestali. Dolazila je iznova svakog dana, a Ruth nije imala izbora nego joj ispuniti želju i zabavljati je YouTube snimkama.

Pretpostavila je da mačka pripada njenim susjedima, a uskoro je saznala da je u pravu i da je mačka zapravo mačak i da se zove Rex.

"Uskoro se selim, ali prije nego što odem, moram ispričati Rexovim vlasnicima sve o njegovom dvostrukom životu", našalila se.

Izvor: